Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Det spelar ingen roll hur mycket uppmärksamhet ges på nackdelen med att röka, människor kämpar fortfarande för att sluta. Om du råkar vara en av dessa individer, ger följande artikel dig några bra råd för att hjälpa dig att bli fri från denna missbruk. Sätt dem på jobbet för att hjälpa dig att sparka vanan.

Ta varje dag en i taget. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Nikotinutbyte

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Sluta röka

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

TIPS! Inhämta hjälp av din familj och dina vänner för att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är det första steget att sluta.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

TIPS! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den riktiga tankegången.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett, och sedan undvika dem. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Drick kaffe medan du kör till jobbet och undvik baren för att minska begär, eftersom det kommer att finnas många rökare i detta område.

Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Även om det fortfarande är svårt att uthärda, är psykologiska begär mycket mindre traumatiska jämfört med fysiska begär.

Sluta röka

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta.

Håll alltid en positiv attityd när du försöker sluta röka. Massor av människor som slutade sluta röka misslyckades första gången de försökte. Försök att vrida dina svagheter i styrkor och lära av dina misstag. Du kan ha en lättare tid att övervinna samma hinder om det uppstår igen.

Se till att du pratar med en sjukvårdspersonal om olika sätt att sluta röka. Det finns fler nya produkter på marknaden än någonsin som är utformade speciellt för att hjälpa människor att sluta röka. Från orala läkemedel till nikotinplåster finns ett antal behandlingsalternativ som hjälper dig att hantera nikotinuttag. Diskutera alla dina alternativ med din läkare för att hitta den strategi som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Följ dessa förslag för att sparka cigaretter ur ditt liv. Du kan ha ett tobaksfritt liv. Ta din chans att bli av med denna ohälsosamma vana för gott. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer till stor nytta genom att du slutar.

TIPS! När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.Source link