Behöver du råd om att sluta? Läs den här artikeln!


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Lite bra information kan vara allt som krävs för att hjälpa dig att komma över bulten. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktningen mot att inte röka.

När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom, så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du, efter förseningen, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. För att få bästa möjliga resultat är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i ett stöd grupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, fortsätt försöka med den här metoden.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

Många rapporter tar upp vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter under rökning.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att sparka vanan på en kortare tid. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link