Bra tips för att sluta röka och leva längre


Om du är som många, vill du sluta röka, men du ifrågasätter om det blir alltför svårt eller om du ens har styrkan att lyckas. Denna artikel hjälper dig att fortsätta med din resa för att sluta röka!

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

10 minuterSource link