De allra bästa sätten du kan sluta röka


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver stödgrupper.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Det här kan vara knäcken i rätt riktning du måste sluta röka.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Tips! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Avsluta kommer att göra både dig och de som du älskar friskare.

För att sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. I stället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för alltid.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat röka, kommer din kropp att kasta all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska begär. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära som traumatiska som fysiska begär.

Sluta röka omedelbart. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Om du slutar detta ögonblick sänker du din risk för sjukdom. Att skydda din familj från begagnad rök kan vara en viktig anledning att sluta.

Låt inte dig ge upp om du inte lyckades första gången du slutade. Även planerna som är mycket organiserade misslyckas ibland. Var ärlig med dig själv om varför du misslyckades den här gången och var redo att bekämpa den svagheten nästa gång. Du kanske kan lyckas i ett framtida försök.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

I stället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, se den som en present till dig själv. När du ser sluta som en positiv sak blir det lättare för dig att hålla fast vid uppgiften till hands och sluta tidigare. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och hur misslyckande att sluta påverkar din hälsa på lång sikt. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som det ger verklig anledning att sluta nu.

Om du kan göra bort saker som påminner dig om att röka, blir det lättare att motstå frestelsen. Så bli av med tändare eller askkoppar från ditt hem. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. Det här hjälper dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

Många rökare vill sluta, men många misslyckas. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och ständiga motivationsfaktorer som fungerar för dem. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar avsluta processen.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra sluta lättare.Source link