Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Kanske tycker du att det är omöjligt att sluta röka. I de flesta fall är det möjligt om rökaren vet om de mest effektiva metoderna. Som med allting i livet, ju mer kunskap du har om någonting, desto mindre förvirrande blir det. Läs vidare för att lära dig några av de strategier som kan sluta vara mindre svåra.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att avlägsna det så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan trots allt inte röka cigaretten. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Cigarettkrav

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är i närheten, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att sluta.

Innan du slutar röka, kunna fortsätta att vara upptagen med att sluta för gott. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Anpassa denna lista till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Stopp är där du måste börja. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Det har visat sig vara effektivt när tiden går.

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag att den här artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap . Eftersom du kan räkna ut vad som fungerar för dig, kommer processen att sluta din rökning vana gå mycket snabbare! Använd det du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link