Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Följ dessa tips, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du föreställde dig.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du vill röka en cigarett kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Gör en lista och specificera alla metoder du slutade. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Det är viktigt att hitta vad som är bäst för dig. Att göra en lista för dig själv hjälper dig att nå ditt mål.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Sluta röka

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att vara kunna hjälpa dig att du måste sluta. Att ha ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller donera ett armband för att indikera dina intentioner.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte tyckas vara en hemsk idé, men sanningen är att det kommer att förstöra alla hårt arbete du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om fel väg.

Tala med din läkare om att sluta rökahjälpmedel som är bra för att sluta. Det finns många alternativ där ute för dem som försöker sluta. Tala med din läkare och fråga vad de tycker du ska använda.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör att rökning är mindre önskvärt.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ibland känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. När du hanterar problemet vid handen, kan det vara svårare att röka.

Djup andning

Djup andning kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Detta ger dig en chans att fokusera och komma ihåg varför du slutade Förstaplatsen. Det kan också bidra till att driva syre i dina lungor, vilket kan få dig att känna dig uppdaterad. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och när som helst.

TIPS! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa undvik detta. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Många tycker om att tugga tuggummi eller suga på hårda godis för att göra detta. Vissa människor föredrar att ersätta riktiga cigaretter med elektroniska cigaretter.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När är det troligt att du vill röka mest?

Tänk igenom de potentiella utmaningarna du kan möta när du först stannar rökning. Många som misslyckas sluta röka, inom några månader. Det kan vara frestande att tända en cigarett när du är stressad eller trött. Se till att du förstår de saker som provocerar dina uppmaningar och frestelser.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken.

Många som slutar röka utan upphörande har förlitat sig på att förnya sin attityd. Om du kan ta det dag för dag kommer du att kunna övervinna det mycket lättare.

Att sluta röka är en mycket svår känslomässig som den är fysiskt. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

När du längtar efter en cigarett, ta en suger istället. Lollipopstickan på lollipopen håller handen som du brukar använda för att hålla en cigarett. Candy-delen kan också hålla din mun upptagen.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas.

Du behöver veta vad som får dig att röka innan du kan sluta göra det. Till exempel kan saker som arbete, stress eller det även orsakas av andra människor. Undvik sådana typer av utlösare så mycket som möjligt. Om du inte kan undvika vissa utlösare kan du lära dig hur du klarar dem.

När du slutar först, försök att frekventa rökfria platser. Om du bestämmer dig för att besöka en kafé, var noga med att stanna inomhus, sitta inuti. Om du kommer att hålla dig borta från platser som tillåter dig att röka, blir det mycket lättare att berätta för dig själv.

En kunnig akupunktör kan hjälpa till att minska eller eliminera begär genom att sätta in fina nålar i strategiska ställen på kroppen. Även om detta kan vara obehagligt och att det kan skada, är obehaget minimalt.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Om du till exempel når din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Du måste verkligen veta att du kan släppa din missbruk. Du har utan tvekan lyckats i andra situationer under ditt liv som tycktes omöjligt. Tänk på de andra sakerna du har åstadkommit, och inser sedan att du har vad som krävs för att göra det också.

Djup andning kan hjälpa till att bekämpa cigarettbehov. Andas djupt genom din näsa samtidigt som du räknar till tio. Håll andan och andas ut medan du räknar till tio. Denna övning reducerar effektivt begärsrelaterad stress i samband med begär och lägger fokus på något annat.

Känn riskerna med populära drogbehandlingar som skopolamin och atropin för att sluta röka. De är avsedda att hjälpa till med hantering av nikotinavtagningssymtom, men de kan också ha skadliga effekter på ditt centrala nervsystem. Dessa biverkningar kan innefatta yrsel, problemlösning, svårighet att urinera och förstoppning. Du bör inte ersätta ett missbruksproblem med ett annat fysiologiskt beroende om du kan undvika det.

TIPS! Bekräfta din beslutsamhet att inte ge in genom att skapa en solid backupplan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till upp. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande övning under höga begär.

Medan de flesta rökare vad som ska sluta röka, är de flesta misslyckade med det. De mest framgångsrika quittersna kan göra det eftersom de sätter upp någon form av plan för att hjälpa dem att undvika att röka. Informationen från denna artikel ska tjäna dig bra när du formulerar dina egna planer.

Ju mer du vet om Array, desto bättre expert kommer du att bli. Använd det du lärde dig här för att hjälpa dig att komma igång. Prova saker i din egen takt och du kommer så småningom att hitta framgång.Source link