Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Även med de många negativa effekterna av rökning, tycker många fortfarande att det är svårt att ge upp vanan. Om du har haft problem med att sluta, har denna artikel råd om hur man slutar röka för gott. Applicera så många som nödvändigt så att du kan komma på vägen för att sluta röka.

Försök byta din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du ska genom, inte deras dom. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka är inte lätt, och du behöver stöd för att lyckas.

TIPS! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att du ska byta ut nikotin. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om dina utlösare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny skicklighet eller hobby eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Om du har lite fritid, omger dig med trevliga distraheringar, chattar med en vän eller spelar ett spel som är nytt för dig.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter .Välj mentol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Denna teknik kommer att få dig att sluta röka.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett , försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice smoothie.

Positiv Outlook

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv utsiktsbild också vara mycket kraftfull.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kan hjälpa dig att börja processen med att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje rökning.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Om du har rökt inuti ditt hus, var noga med att rengöra ditt hem grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och någon annan typ av ytbeläggningar. Detta gör ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare har vana att tända upp en annan cigarett. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli ett nummer!

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För de flesta människor stannar de sent om natten och ökar cigarettbehovet.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden träning kommer också att hjälpa dig att behålla din kroppsvikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Diskutera med din läkare. Det finns många framsteg på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga din läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Om du finner din viljestyrka bleknade och du är på väg att nå en cigarett, få någon annan in på det direkt. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få hjälp att du måste vara framgångsrik. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör att rökning är mindre önskvärt.

Genom att ta del av de råd som har lämnats till dig här är du ett steg närmare att få cigaretter ur ditt liv för gott. Du förtjänar ett liv utan beroende av tobak. Ta tillfälle som du tycker är fri från detta kraftfulla tillägg. Din ökande hälsa och den minskade risken för din familjs hälsa kommer att vara stora fördelar för dina flitiga ansträngningar.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis innehåller den här delen allt du behöver för att lyckas framåt. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link