Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Alla rökare vet att deras vana är dålig för dem. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de förbättrar sin hälsa genom att röka. Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt det blir att sluta, bara ex-rökare gör. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig att sluta röka.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Fokusera på att komma igenom denna dag. Från tid till tid påminn dig också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att lägga ner något på skrivbordet kan förändra hela ditt perspektiv.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många rökare kan uppehåll i förlängda timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Försök inte själv det här. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjlig. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Prova att röka en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

För en nonsmoker, belyser en cigarett och puffar bort på det, absolut ingen mening alls, med tanke på att alla är medvetna om farorna av rökning. De kan inte förstå hur svårt sluta verkligen är. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Använd deras råd och erfarenheter för att möjliggöra din frihet från att röka.Source link