Ge upp rökning idag med detta bra råd


Många människor vill sluta, men aldrig följa igenom. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Ta den här informationen och använd den till god användning för att äntligen släppa vanan för bra.

Supportgrupper

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att stanna kvar Spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din engagemang att sluta.

Se till att du får gott om vila när du slutar röka För många rökare, som uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din klokhet klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Till exempel, om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så att du inte ' t dra ut en cigarett automatiskt av vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser du kanske inte har i ditt hem.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig ut till en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta mer är okej så länge du fattar de rätta valen.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsoproblemen. När du slutat för din egen hälsa, kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra dig och dina nära och kära.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Kom ihåg orsakerna till att du stannar för att vara motiverad.

TIPS! Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta är vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära ner på din rökning.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina kvarvarande dagar och år, med vetskap om att rökning inte längre är något du behöver göra. Du kommer inte ångra på att tillämpa de idéer du lärt dig i den här artikeln.

Att lära dig allt om Array är det första steget till framgång. Läs den här artikeln några gånger och behåll den för framtida referens. Fortsätt sedan lära dig mer om så att du kan stiga upp till toppen i ditt fält.Source link