Gör dig själv en favör och sluta röka med detta användbara råd


Många människor har problem med att sluta röka, även om de vet att de påverkar deras hälsa negativt. Om detta gäller dig kan du läsa tipsen som ges här och hjälpa dig att skaka av denna ohälsosamma vana. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

Se till att du noggrant rengör ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

Genom att implementera dessa tips och tricks får du en underbar start på din rökningstoppande kampanj. Du kan ha ett tobaksfritt liv. Ge dig själv möjlighet att stoppa denna hemska missbruk. Din ökande hälsa och den minskade risken för din familjs hälsa kommer att vara stora belöningar för dina flitiga ansträngningar.Source link