Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


De flesta rökare tycker att sluta är väldigt svårt. Dessutom finns det ingen enda strategi som garanterat fungerar för alla. Du kommer förmodligen att behöva spendera lite tid på att undersöka metoder som kommer att fungera för dig. Användning av denna information kan göra det enkelt och framgångsrikt.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Ta bara varje dag som det kommer. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Låt din familj och vänner komma hemma om att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstoppning.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till mycket, eftersom du skapar en källa till riktning. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. För att få bästa möjliga resultat är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista för dig själv kommer att göra detta.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. När du är kring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Sluta röka

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sluta kan vara en lång process.

Att försöka sluta röka är inte lätt, och det finns ingen magisk botemedel som kommer att fungera för alla rökare. Det är dock möjligt att sluta röka. När du drar på en mängd olika resurser blir det lättare att uppfylla dina mål och vara motiverad. Så se om någon av dessa tips kan fungera för dig. Du kan vara glad att inse att det var lättare än du ursprungligen trodde.Source link