Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Rökning kan få stor inverkan på ditt livs kvalitet. Det kan också orsaka många allvarliga hälsa dramatiskt. Du kan vända de negativa effekterna som är relaterade till rökning genom att sluta.

Att lägga ner någonting ner på skrivbordet hjälper dig att se det tydligare. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en hel natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tips! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Försök byta din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minska viktminskningen.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. När du slutat för din egen hälsa, kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta kommer att göra dig och de som är friskare.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig på rätt ställe att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första rök den dagen. Du kan röka en halv cigarett helt och hållet för att minska rökning.

Tips! Sluta röka dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Många tidigare rökare misslyckades vid första gången de försökte. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du startar igen, ställ in ett annat datum för att avsluta. Fortsätt sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som orsakade dig till att röka igen varje gång.

Om du rökning hemma, ge den en komplett skrubbning när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Sätt listan på en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kan motivera dig att hjälpa dig att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Hitta support via olika onlinevyer och samhällen. Det finns många webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Du kan tycka att det är användbart att jämföra stopptekniker med andra.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan bara lyckas med vägen.

TIP! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du ska vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Ta av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra detta kan se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka röksvanan. Informera alla som är nära om din plan att sluta röka. De extra stöd som kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Djupdreatning

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Prova djupa andningstekniker om du vill röka. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kan också bidra till att driva syre i dina lungor, vilket kan få dig att känna dig uppdaterad. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

Att sluta röka är hårt arbete, men de fördelar du får när det gäller ditt sociala liv, utseende och din allmänna hälsa kommer att vara värt det. Förhoppningsvis, med hjälp av de råd som presenteras i den här artikeln får du dig att känna dig säker om din makt att sluta röka helt. Ge några av dessa råd ett försök idag.

Spendera lite tid att lära dig om Array. För att få lycka till behöver du kunskap. Rådgivning här är en bra början på att lära sig om.Source link