Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Många misstänker felaktigt att allt de behöver göra för att sluta röka är att kasta bort sina cigaretter, aldrig att återvända. Det är inget fel med att använda viljekraft för att hjälpa dig att sluta röka. Att sluta kräver dock inte överhuman styrka – du kan ha en lättare tid att sluta än du kanske tror. Om du vill sluta röka en gång för alla finns det ett antal alternativ till dig.

Supportgrupp

När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är i närheten, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper dig att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Om du inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjens hälsa. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera dig att sluta. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Klipp tillbaka innan du slutar. Detta hjälper dig att starta din rökuppehållsresa. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Slutligen kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Lägg listan i din telefon eller på ditt kylskåp så att du blir påminnad om belöningen varje dag. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Många människor tycker om stöd från onlinebemöten och diskussionsforum. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kommer de som går igenom samma sak som du är bättre att förstå din kamp.

Förhoppningsvis har du nu en tydligare plan för hur du slutar röka. Även om du kanske känner frestelser ibland, kommer råd från den här artikeln att hjälpa dig.

TIPS! Om du vill sparka din rökvanor, få hjälp av dina vänner och kära. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.Source link