Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt nedslående innan de ens försöker sluta. Om du kan hålla en positiv attityd, behålla din viljestyrka och ha lite kunskap om tekniker, kommer du vara redo att sluta idag. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Avsluta kallt Turkiet

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.Source link