Sluta röka idag med dessa beprövade tips


Att sluta röka är bara svårt om du låter det vara. Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. Rådgivning som ingår i den här artikeln kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Support Group

TIP! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Kraven kan vara överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

TIPS! Ta saker dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringarna som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

Du bör nu inse hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket om att sluta röka som du eventuellt kan. Det blir enkelt att sluta när du förstår vad som fungerar. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.Source link