Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Många vill sluta röka. Medan rökning ger tillfällig tillfredsställelse är det inte bra för dig och kommer att skada dina lungor. Läs de råd som följer i den här artikeln och lära dig hur du slutar röka en gång för alla.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När du går igenom taktila erfarenheter och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Få mycket stöd. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna strategi kommer att vara extremt svår i början. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; Istället fokusera på idag.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller dedikerade rökningstider. Dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

De första sju dagarna är det svåraste när man slutar röka. Din kropp kommer att kasta det mesta av den nikotin du har inhalerat under de första två dagarna. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Medan det fortfarande är svårt, kommer detta att motstå dem betydligt mindre traumatiska.

Du kan göra dina ansträngningar för att sluta röka lite enklare genom att bli av med saker som påminner dig om att röka. Kasta ut tändare och askkoppar. Sätt dina kläder i tvättmaskinen och rengör ditt hus noggrant för att bli av med lukten. Detta hjälper till att förhindra att du påminner om att röka, utlösa ett begär.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Du kanske har använt rökning när du känner dig stressad. Om så är fallet, innan du kan sluta röka, behöver du en annan aktivitet för att ersätta rökning under stressstunder. Meditation, yoga, löpning eller andra aktiviteter kan alla hjälpa dig att hantera din stress på hälsosamma sätt.

Nu när du har läst den här artikeln har du förhoppningsvis fått en inblick i vad du behöver göra för att sparka din rökning vana för gott. Tänk på att det finns människor som älskar och bryr sig om dig, och de vill att du ska vara med dem så länge som möjligt, så använd det du har lärt dig idag för att sparka den cigarettvanen för gott.Source link