Sluta röka nu genom att följa dessa tips


Även med de många negativa effekterna av rökning kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om du råkar vara en av dessa personer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Applicera alla de som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Var lätt när du slutar röka. Undvik att gå kallt kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Undvik att gå kallt kalkon.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Sluta röka

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att se negativen att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Du bör hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Oavsett din specifika strategi kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för strävan att röka en cigarett.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Avsluta är en process.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Försök ändra tempo om du brukar ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Att ha ditt kaffe på jobbet, eller undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukar vara associerade med rökning.

Genomförandet av flera av de ovanstående tipsen kan hjälpa dig att göra snabba framsteg med ditt mål att sluta röka. Du förtjänar ett liv utan kemiskt beroende. Ta tillfälle som du tycker är fri från detta kraftfulla tillägg. När du slutar röka, är ditt dagliga nöje med en friskare kropp och själ.Source link