Tips som hjälper dig att bli en icke-rökare


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Med detta sagt har många andra lyckats sluta. Med rätt inställning och ett verkligt engagemang för att sluta, kan du använda följande tips för att sparka din rökning vana permanent. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddade i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget om att röka upphörande.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och förbättra din hälsa. Träning kommer att göra din stress försvinna. Om du inte tränar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

Använd fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det finns stor fördel i nätverk med personer som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Nikotinutbyte

Testa nikotinbytesprodukter som erbjuds. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Ibland kan längtan efter nikotin vara mer än du kan hantera. Du kan hjälpa till med begäret genom att använda nikotinersättningsterapi. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Secondhand Smoke

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta . När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera dig att sluta. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar närmare.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på hur mycket bättre andan blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

Det är mycket sant att många människor är redo att sluta röka, men de vet bara inte var de ska börja. Personer som slutat röka är vanligtvis de som har en vällagd strategi och stödsystem. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link