Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Rökning har en myriad av negativa effekter på både din hälsa och de omkring dig. Det är känt att leda till en rad hälsoproblem, såsom hjärtattacker, emfysem och lung- och halscancer. Den andra handens rök orsakar lika mycket hälsorisk som första hand. Det är därför som slutar är viktigt. Denna artikel innehåller flera tips som kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Supportgrupp

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar ta med dig När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Stödgrupper finns på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. De kan hjälpa dig att hjälpa dig. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du går längre kan du börja förlänga dina mål.

Sena nätter

Vila är viktigt när du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få en full åtta timmars sömn varje natt gör att du kan behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med rökning när du bestämmer dig för att sluta. Om du associerar att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar, kommer du troligen att behöva justera rutinen. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller att hålla dig borta från baren gör att du kan stoppa dina begär.

Börja träna regelbundet. När du slutar röka blir det lättare att träna på grund av förbättrad lungkapacitet. Dessutom kan du eliminera eventuella viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel att träna. Även om du kanske fortfarande känner nikotinbehov, kommer du inte att ha så svårt en tid med abstinenssymptom om du tränar. Övning orsakar endorfiner att öka genom ditt system, vilket ger dig en känsla av lycka och välbefinnande.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåliga – en dag i taget.

Rökning är extremt skadlig för din hälsa. De som röker är mer benägna att lida av hjärtinfarkt, cancer eller emfysem. Den begagnade rök som genereras är också ganska farlig och påverkar alla runt dig. Ställ råd från den här artikeln för att arbeta i ditt liv och förhoppningsvis stoppa ditt beroende av att röka.Source link