Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Lakritsrulle.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Lakritsrulle godis.se.

vg

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att blossa tobakscigaretter. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, karamell-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Lakritsrulle förväntas bli populär enär den har en ädel smak av Lakritsrulle. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaklig arom expanderade vår köpare i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken och aromer för kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.