Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta tobaksröka sortiment bland annat med den populära FillUp aromen Fruktig persika.

Persika e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

elcigg

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-ciggen har blivit det lätta viset att lägga av med att tobaksröka. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Många går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Persika förväntas bli populär eftersom den har en fin arom av Persika som är nyplockad. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och god arom expanderade vår köpare i UK stort.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

elcigarett

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.