Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Blåbär.

Svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Blåbär lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vape

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Man gör e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. Ångan från e-cigg eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Blåbär är hur Blåbär smakar. Det ska bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken och aromer för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

ecigg

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.