Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Lakritsexplosion.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med arom av Lakritsexplosion lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

vejp

E-juice eller e-juice kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakrits explosion smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Lakritsexplosion har en smak av Smakexplosion av det godaste i lakritssmaken och i enorm mängd. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan nu. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

vape

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.