Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-juice med smak av Jordgubbe till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Jordgubbe.se.

e-vätska

E-vätska eller e-juice kallas den juice man blossar (ångar) i e-ciggen. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

Åtskilliga slutar röka med e-cigg för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Jordgubbe har en smak av Färska svenska fruktiga jordgubbar. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Tillverkare får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

e-juice

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som socker, är en populär vara.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.