Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Energidryck för e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energy.se.

gör

Den vätska man blossar i e-ciggen kallas för e-juice eller e-vätska. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Energy smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det fräscha sättet att sluta röka är med e-cigaretter. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av frukt, nötter, choklad, olika sorters karameller, pepparmint och örter är vanliga.

Energidryck är hur Energidryck smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna handla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Renheten är så stor att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.