Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Arrak e-vätska till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.se.

Fillup

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Arrak smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter tobaksröka, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära i Sverige.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.