Köp electrocigarette som ersättning för vanliga cigaretter

Otaliga grunnar över om man kan skifta ut vanliga cigaretter mot e-cigg. Flera experter anser att electrocigarette icke assisterar vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men faktum är att e–cigg inte är farliga i jämförelse med traditionella cigaretter.

Skall man lägga av röka så kan det vara klokt att använda sig av ett prima e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Detta kan till och med höja din livskvalitet.

Hur länge räcker en elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en e-cigg räcker. Mestadels får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, fast det innefattar att pyssla om produkten samt behandla batteriet på korrekt sätt.

e

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvalitén som avgör priset. Då man handlar e-cigg online möts man av många erbjudanden, fast tänk på batteriets kvalité. Ifall man vill ha längre hållbarhet bör man satsa på kvalitetsprodukter.

Jomenvisst existerar det elcigg som är tillverkade för kortare perioder. Pröva gärna en el-cigarett om du ej gjort det förut, om icke annat för att dämpa din nyfikenhet.

Man kan röka på en e-cigg utan att vara vanlig tobaksrökare

El-cigaretterna gör att man kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet inte här. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. En el-cigarett kan avsända ut sköna aromer och smaker tack vare de speciella e-juicerna. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-cigg påminner på det sätter på dessa. Samtidigt så är man här helt utan de farliga ingredienserna som finns med tobaksrökning och det är betydelsefullt.

Du kan köpa toppen cigg med e-juice på internet

Vi rekommenderar att du köper dessa varor i Sverige. Det existerar e-shoppar som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Rökning som koncept kan vara för evigt förändrad. Ta dig tiden att välja den perfekta e-cigaretten just för dig.

Tillse att du begriper hur produkten fungerar. Ifall du sköter produkten på rätt sätt kan du få ut mer av den.