Nyttiga tips för att sparka din rökningsliv idag


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Ingen metod fungerar för alla. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Om du använder råd nedan kommer det att bli lättare att sluta röka en gång för alla.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ge dig. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du fortsätter att vara fokuserad.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla gör saker på egen väg. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla koll i stället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För de flesta människor, uppehåller sig sent om natten, att de ökar cigarettbehovet. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

Nikotiners ersättningsterapi

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Cravings kan ibland verka överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så stor sannolikhet att de slutar röka med framgång. Det är inte rekommenderat att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Tips! När du har en rökning, försök försökstaktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta hjälper dig att starta din rökuppehållsresa. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Att försöka sluta röka är inte lätt, och det finns ingen magisk botemedel som fungerar för alla rökare. Låt inte detta avskräcka dig, det är möjligt för dig att sluta. Använda de tips du har lärt dig från den här artikeln hjälper dig att sluta röka. Så se om någon av dessa tips kan fungera för dig. Du kan vara glad att inse att det var lättare än du ursprungligen trodde.Source link