Idag vet vi att det är farligt med passiv rökning. Passiv rökning leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

el

Man kan råka ut för passiv rökning även utomhus. Detta är särskilt vanligt om man utsätts dagligen. Även i tredje hand kan man råka ut.

Om röken fastnar i kläder kan andra sedan få i sig gifterna. Små barn kan utsättas på detta vis. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Flera undrar om e cigg är farligt för andra

Många upptäcker att e-cigaretter är bättre för att hindra passiv rökning. Då man undrar om e cigg ÄR farligt så måste man förstå att det inte alls kan jämföras med vanlig rökning. El-ciggen är mycket mer skonsam mot omgivningen. Detta leder inte till passiv rökning och det är ju bra.

Viktigt att betänka hur man påverkar sin omgivning

De som röker och vill fortsätta med detta kan ibland komma med passiv rökning argument som kan te sig som otroligt löjliga. Många rökare tycker att de är förföljda av andra ickerökare. Man kan tycka att de borde övergå till en el-cigarett istället.

Det är inte bara rökare som måste tänka sig för bland andra. Parfym och stark lukt kan så klart också irritera. el cigaret
Med lite sunt förnuft så inser man att det gäller att betänka hur man får andra att må. Det gäller också dem som äger butiker.

För att bekämpa passiv rökning måste man ha hela området fritt. Det blir ju ändå så att man får i sig av röken. Butiker borde också tänka på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.