Ifall du undrar ifall man kan byta ut elcigg mot riktiga cigaretter är du inte ensam. Rökning som rökning säger de som tycker att electrocigarette bara är ett annat alternativ för rökning. Men faktum är att e-cigaretter inte är farliga i jämförelse med traditionella cigaretter.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Detta kan till och med förbättra din livskvalitet.

el

Hur länge håller en elcigg efter första bruket?

Batteriet bestämmer hur länge du kan röka samma elcigg. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det gäller att sköta om produkten och vårda batteriet på rätt sätt.

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. el cigaretter online
När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Självklart finns det elcigg som är framtagna för kortare perioder. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Electrocigarette är utan nikotin därför blir du inte beroende. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

En el-cigarett stör ingen annan. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det sätter på dessa. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Köp e-ciggen och e-juicen i Sverige. Det finns butiker som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Då får den ett längre liv och du kan få ut avsevärt mer av en patron med ejuice.