Att sluta röka är enklare med detta stora råd


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt upprörda innan de ens försöker sluta. Men det är väldigt möjligt att ge upp cigaretter om du kan utveckla en bra attityd, lite stark viljestyrka och hitta några tips och knep som de som tillhandahålls här för att hjälpa dig på väg. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller community college.

Sluta röka

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter det att de 10 minuterna har gått, kommer alla begär att ha gått bort. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Överväg nikotinersättningsterapi. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Det är inte rekommenderat att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Med fördröjningstaktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. När du bestämmer dig för att sluta röka, ta det dag för dag. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutat röka. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en konstant påminnelse om de cigaretter du haft.

Sätt upp ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, drabbningssymtom och till och med irritabilitet.

Din familj och dina kära ger den största motivationen att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Låt inte dig bli en statistik.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. De som lyckats sparka sin rökning brukar nästan alltid ha en plan, liksom en stor motivation för att hålla kursen. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link