Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekterna som nikotinberoende har på dem. Om detta gäller dig kan du läsa de tips som ges här och hjälpa dig att skaka av denna ohälsosamma vana. Bestäm vilka som låter rätt till dig och använd dem för att sluta röka.

Sluta röka så fort du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du i slutändan röker kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får lov att unna sig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Tips! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Secondhand Smoke

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan även risken för dem som finns runt dig.

TIPS! Se till att du äter bra. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Detta råd bör ge dig den hjälp du behöver för att sluta röka för gott. Du förtjänar ett tobaksfritt liv! Ge dig själv en chans att befria dig från denna beroendeframkallande vana. Du kommer snart att hitta dagliga fördelar för att ändra dina ohälsosamma vanor.Source link