Bra råd om du funderar på att sluta röka


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig verkligen följa dessa avsikter. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Applicera vad du vet så att du kan sluta röka för gott.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När något är skrivet kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Sluta röka

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Tips! Hitta en väg att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din klokhet klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Det här hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Nu när du vet det borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Applicera den kunskap du har lärt dig från ovanstående artikel idag.Source link