Bra tips om hur du ger upp din rökning


Du kommer att dra nytta av hälsan och på andra sätt när du slutar röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kyla med kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Tips! supportgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv om orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Secondhand Smoke

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget . Att ge upp nikotin är en långsam process.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med dig. När du slutar slutar din familj också att andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar hälsosammare.

Planera hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare brukar röka när de stressas. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk till följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till rökning cigaretter. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Regelbunden övning

TIPS! När du slutar Rökning, ta varje dag som det kommer. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden träning kommer också att se till att du behåller din kroppsvikt. Endorfinerna från en viss grad.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan segra i samma situation nästa gång.

Rökning är ibland den sak du gör i stressstunder. Om du har gjort det måste du upptäcka någon annan avslappningssätt när du känner dig stressad.

Tips! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

När du bestämmer dig för att sparka rökning, är det viktigt att du fortsätter. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera gånger innan de slutligen lyckades. Om du upplever ett återfall, identifiera faktorer som ledde till ditt återfall, men gå upp och gå vidare.

Tänk på vad du måste möta när du först slutar röka. De flesta som misslyckas med att sluta, kommer att göra det inom några månader från första stoppet. Det kan vara väldigt frestande att ge in i trängsel för en cigarett när du är trött eller trött. Se till att du förstår de saker som provocerar dina uppmaningar och frestelser.

Skapa några belöningar för att ge dig själv medan du slutar. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. [19659000] TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

Berätta för hela din familj och kollegor att du planerar att sluta röka. Om alla dessa människor vet att du vill sluta känner du dig mer ansvarsfull. Du kommer inte vilja svika dina nära och kära eller förlora när det gäller deras förväntningar. Det kan vara kraftfullt mot din önskan att röka när det är svårast att motstå.

Du måste veta vad triggarna är som gör att du vill röka för att sluta. Dessa triggare inkluderar till exempel stress, alkohol eller vissa vänner. Undvik dessa triggers så mycket som möjligt. Om några utlösare är oundvikliga, bör du planera andra hälsosammare sätt att hantera dem.

Att hålla en tandpetare i munnen kan vara en bra ockupator. Du kan också prova tuggummi eller Tic-Tacs. Var försiktig så att du inte använder de flesta matvarorna för detta ändamål, så att du inte skapar ett viktproblem när du försöker sluta röka.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar mängden vikt du kan få.

Förstå att det finns vissa risker med att använda behandlingar som scopolamin och atropin för att hjälpa dig att sluta röka. De är avsedda att lindra abstinenssymptom från nikotin, men de kan också ha skadliga effekter på ditt centrala nervsystem. Dessa biverkningar kan inkludera yrsel, suddig syn, förstoppning och förstoppning. Du behöver inte ersätta en missbruk med en mängd andra.

Välj ett vitamin som också innehåller spårmineraler för att säkerställa att du har den bästa läkningskraften. Rökning cigaretter påverkar inte bara dina lungor, det påverkar hela din kropp. Du måste göra allt du kan för att återställa hela din helande.

Dekorera en typ av burk och använd den för de pengar du skulle ha använt för cigaretter. Vid ett års ända, använd dessa pengar för att unna dig något som är trevligt.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration.

Du är noga medveten om de många sätten att sluta röka kan vara till stor nytta för dig. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Du kommer att kunna springa snabbare och andas lättare innan du inser det.

Att veta mer om Array kommer att ge en rad olika verkliga fördelar. Det är hoppas att den information du har sparat här är mer än tillräckligt för att hjälpa dig att komma igång. Fortsätt att hitta otu allt du kan om världen för att bli en framgång.