Bra tips om hur man slutar röka


Din familj har bett att du skulle sluta röka. Din läkare uppmanar dig förmodligen att sluta också. Ditt försäkringsbolag darlar en rabatt till dig om du slutar röka. Tiden är här, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur du slutar röka och aldrig se tillbaka.

Att skriva ner det kan påverka hela din tankegång. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar . Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Du borde försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Det här ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Supportgrupper

Dessa personer kommer att ge dig vägledning, vägledning och råd om hur du slutar. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om den inte har det, fortsätt att upprepa denna teknik.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, till exempel antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och utmaningarna att sluta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta misslyckas för att de ger upp eller är i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på de många anledningarna till att du vill sluta.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökningberoende. Att komma in i en djup trance när du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte gör.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar att träna, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som läsning, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan hitta seger i framtida ansträngning framöver.

Håll dig i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara till nästa månad eller året efter. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta kan vara en lång process.

Om du känner att du håller på att knäcka, ring någon för support. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid trevligt att veta att du inte är ensam i att ta itu med den här frågan.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

När du upptäcker att du kämpar för att hitta en bra anledning att fortsätta med avslutningen kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan för att distrahera dig från önskan att röka. Motion är också en bra stressavlastare. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Djupa andningstekniker

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär för en cigarett. Detta ger dig en chans att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kan också hjälpa till att få mer syre i lungorna, vilket kan hjälpa dig att känna sig mer uppdaterad. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och när som helst.

Denna artikel har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. Spara pengar du skulle ha spenderat på cigaretter och köp något trevligt för din familj.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, fortsätt försök med denna metod.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link