Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Detta gör att lärande att leva utan cigaretter är en av de viktigaste orsakerna till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddade i ditt sinne. När du vaknar från den här transen kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Om du röker en cigarett är något som du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna för tid innan du tänder upp. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter trängseln, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du kommer att vänta dig själv. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Se till att du slutar en dag i taget. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, de kommer att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan eventuellt vara att driva dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte tränar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera ditt system och undvika onödig viktökning.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, sköt dig en film. När du gör det en hel månad utan att röka, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan sedan stödja dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Håll dig borta från platser eller saker som du normalt skulle röka.

De första dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. När de fysiska begären har gått, måste du bara ta itu med psykologiska skäl för att röka. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer det att göra att de motsätter sig dem betydligt mindre traumatiska.

I stället för att betraktas som ett offer, se det som en gåva till dig själv. Fortsätt tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som du ger riktiga skäl att sluta och hjälpa till med motivation.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

TIPS! När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du byta ut något annat på plats.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, hämta telefonen ett samtal någon för support. Telefonen fungerar inte bara som en bra omdirigering tills ditt begär har upphört. Du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver att recommit att sluta.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du borde också tänka på att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Att sluta röka är en av de svårare vanorna att bryta på grund av den mycket beroendeframkallande Kvaliteten på nikotin i cigaretter. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Med tanke på rätt information och nödvändig bestämning är det möjligt att sluta röka!

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel har gett mycket information om. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link