Nyttiga tips för att avsluta den skadliga rökningens vana


För att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, måste du ha rätt motivation. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Dessa fördelar bör hjälpa dig att hålla motivationen när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Fortsätt läsa för idéer som gör det lättare att sluta röka.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Gör en lista för dig själv.

Tips! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du avslutar.

När du slutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! Du borde försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjlig. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Det kommer avsevärt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Avsluta en dag i taget och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Förbinda sig att stanna, period. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, med tiden.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Vägen till stopp är bara en process.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och förbli rökfri för livet.Source link