Sluta röka för alltid med dessa supertips


Varje rökare är medveten om att de måste sluta. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare har föreslagit att de röker för att förbättra sin hälsa. Människor som inte röker är helt enkelt oförmögna att inse hur svårt det kan vara att sluta. Läs vidare för att ta reda på vad som har fungerat för andra ex-rökare.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag, försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till mycket, eftersom du skapar en källa till riktning. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din klokhet klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Du kan också få reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Sluta röka

Tips! Komma med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Få hjälp av andra. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Tips! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. En nonsmoker kommer aldrig att veta hur svårt det är för dig att sluta. De råd som delades här kom från människor som har lyckats sluta själva, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Ta vad de har lärt sig och genomföra deras tekniker i ditt liv för att hjälpa dig att sluta.Source link