Sluta röka med dessa tips och tricks


Många vill sluta röka, men de slutar innan de börjar. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Sätt på dessa tips och du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta än du trodde.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Kallt Turkiet

Sluta röka gradvis. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Bekämpa nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan mötas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

TIP! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig för det lokala gymet. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggare som behöver uppmärksamhet. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

10 minuter

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter det att de 10 minuterna har gått, kommer alla begär att ha gått bort. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du jobbar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

TIPS! Har dina nära och kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha vad du behöver sluta. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

Tips! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad.

Försök inte sluta röka utan stöd. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Det kommer att öka risken för att du lyckas sluta röka.

Internet är ett bra ställe att få online-support från personer som har behandlat liknande problem. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningar som följer med att röken upphör.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka . Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan men misslyckas utan de rätta verktygen. De som verkligen är seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en del motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link