Utmärkt metoder som hjälper dig att sluta röka


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Du kommer att skörda otaliga belöningar från att sluta. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Till exempel sparkar vanan kommer att spara pengar, bevara ditt utseende och arbeta mot ett långt och hälsosamt liv med din familj. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att sluta röka.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att lägga ner någonting ner skriftligt kan förändra hela ditt perspektiv. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Tips! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod. Försök att inte hysa om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom, och öka dina chanser att sluta för gott.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Få mycket stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. På din en veckors jubileum kan du till exempel besöka en film. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp.

Tips! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp i hjälper dig att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att se nackdelarna med att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Du måste hålla det för att sluta vana. Om du är fullt medveten om alla motivationsfaktorer och bakomliggande drivsystem bakom ditt beslut, blir det lättare att fortsätta. Tänk på den här artikelns stora råd som hjälper dig att sluta med den dåliga vanan att röka för gott.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökningberoende.Source link