Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri och sötad med ett sötmedel tillverkat av socker för bästa smak

Allt fler tillverkar egen läskedryck som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit stort på Aromhuset att ta fram en riktigt bra sockerfri julmust. Nu finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken innehåller ungefär 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom blir det jul igen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att kånka flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en stor och kraftig prestation för miljön innebär en extra bonus.

Det finns god orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenser är lätta att använda och dessa bör doseras på ett vis som passar dig bäst. Dessutom så funkar de bra till samtliga sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger äkta smaskig smak

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare arom genom att använda minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en butelj räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Gör originella smakblandningar med aromer till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda alternativt andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du anser att Julmust och Slush ej går tillsammans.

Aromhuset, som även tillverkar 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs till att issörja ska slusha.

Metoden presenteras även den i butiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för sockerfri Zero Cola Slush, som oxå kan göras med Zero Julmust

Bruksanvisning till egen osötad Cola Slush

Ta fram en mycket stark mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod funkar också vid fikaställe-servering i lägre skala.

zero

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en prima produkt alternativt vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till kolsyrat mineralvatten, nu kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, möjligtvis sätta standard hur smaksatt kolsyrat vatten skall smaka i framtiden.

Det är skojigt att mixa personlig läsk och du kommer så småningom att märka att du kan skapa den idealiska drycken på så sätt. Smak för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan verkligen blanda dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller göra sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett tips alternativt så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det existerar ett helt sortiment. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på socker samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

kolsyrat

Kolsyra bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Eventuellt har du känt dig frustrerad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta eftersom butikerna inte saluför. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så mumsigt. Från läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden omväxla stil och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt bubbelvatten.

Välj rätt smaker för kolsyremaskin så att du får det som krävs

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara klokt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens kalas med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat finns på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. läskkoncentrat must Det blir välsmakande dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar gott och inspirerande.