Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta tobaksröka urval bland annat med den populära FillUp aromen Mintkola.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Hemgjord mintkola lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Gräddkola med mint smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

e-juice

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Gräddkola med mint smakar Gammaldags kola med mint. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.