Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Karamell med mint för e-ciggen

Smörkaramell med mint e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vape

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att mixa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Caramint smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Smörkarameller med mint är hur Smörkaramell med mint smakar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken och smaker åt kunder.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar flavours till candy shots, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.