Förverkliga din dröm och starta eget

Många väljer att sälja Grönfri när de har starta eget eftersom det är så populära produkter.

Ger du dig in i tjänstesektorn går du nästan omedelbart med vinst eftersom du säljer din egen tid. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Svårare än så är det inte. Sedan regnar påväxten bort. Det kan rulla på hur mycket som helst. Det är inte svårt alls.

Du kan vänta dig varierande dagar som ägare av ditt eget företag. Mossa är någonting som de flesta behöver hjälp med. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

få

Dra igång och starta eget

Plocka enkelt bort mossa och lava med billiga produkter. En budget på ett par hundra är allt som behövs för ett lyckat jobb. Dessutom kanske du vill ta med dig byggplast så att du kan skydda blommor och annat som växer omkring huset.

För de flesta växter tappar sin klorofyll och bladen blir vita om det kommer Bensalkonklorid, den verksamma beståndsdelen, på dem.

Du kan expandera utanför takmarknaden också. Det kan ju växa alger, lavar, svamp eller mossa på möbler i trädgården och så kan trädgårdsplattor behöva rengöras.

Erbjud kompletteringstjänster. De flesta gillar inta att rengöra fasaden, det kan du hjälpa till med. Det behöver inte ta lång tid alls.

Det är ett enkelt sätt att sprida ut riskerna på. Arbeta exempelvis med Grönfri.

Det har aldrig varit lättare att tjäna pengar. Grönfri Proffs är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Påväxtfri Proffs är en konkurrerande produkt också med 25% Bensalkonklorid som verksam beståndsdel och betydligt billigare.

Det finns starkare lösningar också. Priset blir försumbart om vätskan blandas på rätt sätt.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Leta själv så får du se. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Innan ROT är priset ännu högre.

Dra nytta av det. Så enkelt är det.

Vänta, det finns mer. Ha kontakt med bra leverantörer. Det är bra att ha bra grejor från början.

Oftast krävs det ingen registrering eller intyg. Deklarera på nätet. Men ännu enklare är att du fakturerar via Frilans Finans som då betalar in skatt och pension till dig.

Granska kunden innan du kör igång.Tjänster som syna.se kan vara bra att använda till detta. Det är inget fel på förskottsbetalning, även om det verkar så på diskussionen ibland.

Om pengarna rullar in så kan du bilda bolag istället. Ansvaret blir inte ditt längre. Skaffa företagsförsäkring. Moms och F-skatt måste så klart med.

Du kan starta på din fritid. Helgdagar är ofta bra dagar. Ett bra sätt att dryga ut lönen på.

Så hittar du kunderna!

Marknadsför din rörelse på ett bra sätt. När du starta eget måste du ha en plan.

Prata med webbyråer. Sociala medier också. Annonsera hos sökmotorerna.

Du kan annonsera på Blocket och i andra forum online där folk ställer frågor om hur de ska få bort mossa från tak och trädgårdsplattor. Prenumerera på Google alerts om spruta tak, ta bort alger, mossbekämpning etc.

Starta eget företag och berätta för världen att du finns med lappar. Annonsera i lokaltidningarna. Dessa skriver du ut från datorn eller mobilen. Det finns särskilda tavlor som du kan annonsera på. Finns ofta i butiker och fungerar utmärkt.

Sedan flyter det på som ett rinnande vatten.
tak tvätt
Upphandla med landets villaföreningar för att ligga steget före. Annonsera online.

Medlet är inte särskilt dyrt.

Så mycket kostar företagandet

Se över dina fasta kostnader innan du starta eget. Utrustning kan dessutom hyras eller lånas från jobb till jobb. Utforska varje möjlighet.

Vänta med att anställa tills verksamheten har kommit igång.