Med Grönfri och Grönfri Proffs är det lätt att ta bort mögel!

Ingen vill ha mögel på sitt hus. Många tycker att Grönfri eller Grönfri Proffs fungerar utmärkt.

mossbekämpning

Du kommer att bli förvånad över hur bra det blir. Rätt använt blir resultatet så bra som det kan bli.

Märket är inte det viktiga. Många olika varumärken har samma verksamma substans. Medel som Påväxt-Stopp finns inte att få tag på överallt. Enklast är att beställa på nätet.

Grönfri gör rent hus

Tvätta fasaden eller taket. Trädgårdsplattorna blir som nya.

Du kan använda det med högtrycksspruta för effektiv taktvätt såväl som inomhus för att få till en bra mögeltvätt. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Så blandar du rätt

Du måste ju blanda rätt. Grönfri eller Grönfri Proffs är det som gäller.

Läs instruktionerna om hur du använder Grönfri. Medel som Grönfri är väldigt dryga. Om du sköter rengöringen med Grönfri Proffs är det istället 15 gångers spädning som gäller.

Det är Bensaltensid som är det aktiva ämnet. Kolla på förpackningen vilken koncentration som innehållet har. Späd ut så att du får rätt styrka. Betydligt billigare.

Andra medel är späda till 25 %. Späder man ut Bensaltensid, som är 50%-ig, med lika delar vatten har man en motsvarande blandning för ungefär halva priset.

Samtidigt skonas miljön genom minskade transporter och plastemballage.

Städa när du kommer åt

Behandla ofta med Grönfri för att hålla mossan borta. Mossa, alger och mögel är envisa organismer som gärna kommer tillbaka.

Mossan kan komma tillbaka då och då. Rengör taket också. tak tvätt Grön påväxt är ju inte särskilt fint.

Om du har otur måste du byta ut takpannorna. Det kan sluta med att du måste riva allt.

Kanske kan du åtgärda det själv

Det behöver inte vara så dyrt. Att renovera kan ju kosta en del. Dessutom kan du själv klara av rengöringen med Grönfri och det innebär förstås att det blir mycket billigare att bli av med påväxt i och omkring ditt hem.