Upptäck Grönfri och Prickfri mot påväxt för ett vackert och hälsosamt hem

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Rengöringsprodukter finns i en uppsjö av olika varianter. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Medel som Grönfri och Prickfri ger dig ett övertag över mossan

Grönfri och Prickfri produceras av Jape. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Den åttaprocentiga lösningen måste spädas ut innan användning.

Du kan försöka att blanda själv också. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Använd den på säkra ytor.
Du kan spä ut blandningen olika mycket för att få olika mängder. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

grön

Påväxt-Stopp kan också användas i samma syfte. Priset är billigare för det medlet. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Två produkter som ger samma fina resultat

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Verkningsgraden är ändå lite olika. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. behandla takpannor Det är ju meningen att Prickfri ska göra rent. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Prova att göra ett bokningssystem. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Du får koncentrat när du handlar Grönfri och Prickfri i affären.

Så länge som Bensalkonklorid används på rätt sätt så är det inte farligt, men du måste ändå vara försiktig. Det kan vara bra att använda munskydd för att skydda mun och hals. Använd skyddsglasögon också.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. Då är du förberedd.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Årstiden spelar ingen roll.