Nuförtiden så finns det ingen orsak att börja röka vanliga cigaretter. Om man vill uppleva god smak och känslan av att röka så kan man lika gärna köra på vape sverige godkänner som säkert. Dessa el cigg är utan de farliga ingredienserna som finns i de vanliga cigaretterna men röks på samma sätt med hjälp av ett munstycke.

Ungdomar röker numera med nikotinfria el cigarett och det är kanon

cigarett

Frågar man sig om vape är farligt, så ska man minnas hur otroligt farlig vanlig rökning är. När man använder vape sverige har godkänt så kommer man inte att få samma problem som om man testar tobaksrökning. Denna ecigg innehåller ingen nikotin eller andra skadliga ämnen, man blir inte beroende eller får andra problem. Ytterligare information HÄR.

Att röka elcigg kallas, med ett omvandlat engelskt ord, för att vajpa. Det är nästan omöjligt att påverka någon runtomkring eftersom man inhalerar en typ av doft och smaksatt ånga. Man kan alltså röka var som helst.

Vad menas med vape och kan man se skillnad på ecigg och vanliga cigaretter?

Jadå, vanliga cigaretter och el cigg ser olika ut. Elciggen är visserligen formad som en vanlig cigarett men det är tydligt att det inte är en sådan och vape sverige kommer vanligen i ett startpaket med delar som behövs för att ladda ciggen. En uppenbar skillnad är exempelvis att sujälva staven inte brinner ner.

Online finns det bra vape produkter som är både billiga och räcker länge. Det gör att man både lätt får tag på ecigg som godkänts i Sverige och man sparar en bra slant. E-vätskepatronen byter man ut men cigarettdelen är alltid densamma. Det är alltså enkelt att testa olika smaker, den man känner för i stunden.

Naturligtvis kan det om man röker där det inte är tillåtet med tobaksrökning först göra människor arga, som exempelvis kontoret, annanstans inomhus eller allmän plats. Då det däremot går upp för folk att det inte är tobaksrök utan vape kanske de istället uppskattar att man inte smutsar ner luften.

Finns det någon Vape åldersgräns som man bör vara medveten om?

Det finns ingen åldersgräns om du köper vape cigaretter, då utan nikotin, i Sverige. Annars så är det 18 år som gäller. Men tycker du bara att detta verkar vara en kul grej så finns det ingen anledning att finna på vape med nikotin eftersom det riskerar att leda till beroende vilket man undviker med nikotinfria eccigg.